Simplifying Business Workflows

 

Високо квалификувани и искусни ИТ експерти кои работат на различни ИТ проекти и подобрување на деловното опкружување. деловното опкружување.

Посветени на соочување со предизвиците на бизнис заедницата и помагање во нивните секојдневни работни процеси.

Simplifying Business Workflows

 

Високо квалификувани и искусни ИТ експерти кои работат на различни ИТ проекти и подобрување на деловното опкружување. деловното опкружување.

Посветени на соочување со предизвиците на бизнис заедницата и помагање во нивните секојдневни работни процеси.

Услуги

Што можеме заедно?

 Дозволете ни да ви олесниме. Добијте деловна анализа и совршено усогласено решение засновано на вашата идеја. Стекнете конкурентна предност и не грижете се за имплементација, поддршка или одржување на вашиот софтвер.

Software Development

Софтверско решение кое обезбедува одлична флексибилност, ги валуира најнапредните функционалности бидејќи може да се прилагоди на секоја потреба. Изграден според барањата на корисникот и му обезбедува уникатни и најефикасни карактеристики.

System Integration

Поврзување на различни инфраструктурни и софтверски системи , физички и функционални, за да дејствуваат како една координирана целина, притоа зголемувајќи ја ефикасноста на работниот тек и намалувајќи ги оперативните трошоци.

IT Consultancy

Експерти за информатичка деловна стратегија. Имајќи перспектива водена од искуството во технологијата за начинот за нејзината употреба се постигнува раст и успех на бизнисот.

продукти

Вашето омилено бизнис решение

Swift
Swift
Colpeo
Colpeo
Platino
Platino
Swift
Swift
Colpeo
Colpeo
Platino
Platino

Swift

SWIFT е производ специјално дизајниран и развиен за компании кои се занимаваат со транспортен бизнис. Без разлика дали имаат сопствен возен парк или посредуваат помеѓу транспортните процеси. Управување со возен парк, решенија за автоматизација на деловни процеси за транспорт на камиони, посредување за товар и логистика од трета страна.

SWIFT е комплетно решение за компаниите кои учествуваат во транспортните процеси, им овозможува споделување информации за време на извршувањето на задачите и увид во нивното работење.

Едноставна подготовка / Испорака на Возилото
Едноставна Организација на Опремени Тури
Ресурси и Eвиденција за Oдржување
Фактурирање и Следење

Colpeo

COLPEO е наше внатрешно дизајнирано и развиено решение за Enterprise Resource Planning (ERP). Ова е интегриран систем кој работи во реално време без потреба од периодични ажурирања или преземања на податоци. Тoа е во својата четврта генерација на ERP решение развиено од Foxit, кое постојано се усовршува и ажурира. Ги проценуваме вашите потреби и ви помагаме да ги идентификувате сите системи кои ќе ги поддржат вашите деловни цели.

Управување со инвентар/материјали
Управување со финансии
Управување со проекти
Човечки ресурси

Platino

PLATINO е збир на интегрирани софтверски решенија за финансиски институции. Со модули за управување со кредити и услуги за банки, други финансиски субјекти, како и владини институции кои се занимаваат со финансии и кредит. Го опфаќа административниот аспект на заемот од моментот на дисперзија до исплатата на заемот.

Ги вклучува сите извештаи за плаќање, собрани месечни плаќања, водење евиденција, плаќање даноци и колатерал и следење. Исто така, дава можност за динамично управување со сите критериуми што се користат за мерење на влијанието на стапките и задржувањето на заемопримачите.

Управување со апликации за заем
Динамично управување
Управување со заеми
Суммари извршен. Извештаи
продукти

Вашето омилено бизнис решение

SWIFT е производ специјално дизајниран и развиен за компании кои се занимаваат со транспортен бизнис. Без разлика дали имаат сопствен возен парк или посредуваат помеѓу транспортните процеси. Управување со флота, решенија за автоматизација на деловни процеси за транспорт на камиони, посредување за товар и логистика од трета страна.

SWIFT е комплетно решение за компаниите кои учествуваат во транспортните процеси, им овозможува споделување информации за време на извршувањето на задачите и увид во нивното работење.

Едноставна подготовка / Испорака на Возилото
Едноставна Организација на Опремени Тури
Ресурси и Eвиденција за Oдржување
Фактурирање и Следење

COLPEO is our in-house designed and developed Enterprise Resource Planning (ERP) solution. This is an integrated system that works in real-time without the need for periodic updates or data downloads. It is in its fourth generation of an ERP solution developed by foxIT, which is constantly being refined and updated. We assess your needs and help you identify all the systems that will support your business goals.

Управување со инвентар/материјали
Управување со финансии
Управување со проекти
Човечки ресурси

PLATINO е збир на интегрирани софтверски решенија за финансиски институции. Со модули за управување со кредити и услуги за банки, други финансиски субјекти, како и владини институции кои се занимаваат со финансии и кредит. Го опфаќа административниот аспект на заемот од моментот на дисперзија до исплатата на заемот.

Ги вклучува сите извештаи за плаќање, собрани месечни плаќања, водење евиденција, плаќање даноци и колатерал и следење. Исто така, дава можност за динамично управување со сите критериуми што се користат за мерење на влијанието на стапките и задржувањето на заемопримачите.

Управување со апликации за заем
Динамично управување
Управување со заеми
Суммари извршен. Извештаи

Придружете се на нашиот Newsletter!

Придружете се на нашата листа на е-пошта за да ги добивате сите најнови вести, ажурирања и промоции од индустријата.

Придружете се на нашиот Newsletter!

Придружете се на нашата листа на е-пошта за да ги добивате сите најнови вести, ажурирања и промоции од индустријата.

Кои сме ние?

Високо квалификувани и искусни ИТ експерти кои работат на различни ИТ проекти и подобрување на деловното опкружување, посветени на соочување со предизвиците на бизнис заедницата и помагање во нивните секојдневни работни процеси.

10+

Години на Извонредност

150+

Среќни Клиенти

200+

Испорачани Проекти

24/7

Достапна Подршка

Кои сме ние?

Високо квалификувани и искусни ИТ експерти кои работат на различни ИТ проекти и подобрување на деловното опкружување, посветени на соочување со предизвиците на бизнис заедницата и помагање во нивните секојдневни работни процеси.

10+

Години на Извонредност

200+

Испорачани Проекти

150+

Среќни Клиенти

24/7

Достапна Подршка

процес

Три едноставни чекори

Чекор 1

План & Истражување

Заедно, ја креираме спецификацијата, ги дефинираме очекувањата и идеите и ги соочуваме со нашите искуства.

Чекор 2

Продукција

Развој врз основа на спецификациите на производот и барањата договорени во претходните фази, тестирање на пилот верзија со цел перформансите да одговараат на барањата.

Чекор 3

Лансирање

Наоѓање и поправка на грешки, верификација и детално тестирање. Само тогаш системот е одобрен за официјално лансирање.

партнери

портфолио

Што постигнавме?

Redistribution of Transport Shipments

Интегрирано решение за прераспределба на пратките, систем за избор и доделување нарачки до логистичкиот центар за транспорт и прераспределба до транспортните компании кои ги доставуваат производите до дестинацијата.

Online Loan Application

Надградба на постоечки систем со технологија која овозможува целиот процес на аплицирање за заем да се одвива онлајн преку веб-страница или од мобилен телефон, со следење на сите работни процеси при одобрување и известување до барателот.

Low-Code HR Solution

Веб-базиран систем за човечки ресурси користејќи технологија „Low Code“, овозможувајќи во секое време самостојно да се прават промени во системот, за потребите на одделот за човечки ресурси, унифициран поглед на вработените, портал за барања за самопослужување и рационализирани процеси .

Transport Companies Integration

Систем на интеграција на две транспортни софтверски решенија во едно, управувани од едно место и распределба на ресурси од двете организации со два различни начини на евидентирање и анализа на активностите.

блог

Новости & Трендови

Истражете го дигиталниот универзум и дознајте за новите можности за дигитална трансформација со нашата постојано-растечка база на знаење.

Подготвени сте да ја поедноставите вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.