Технологијата се Спојува со Бизнисот

Наш предизвик е да го прилагодиме вашиот бизнис на новите начини на поврзување, организирање и соработка со вашите колеги. ERP системите се клучни за управување со илјадници бизниси од сите големини и во сите индустрии баш како енергијата што ги одржува машините вклучени

Зошто Colpeo?

Подобрување на Процесот

Немате контрола во одредени области? Ќе ги анализираме вашите деловни процеси и ќе ви помогнеме да ги направите потребните промени за да ја зголемите вашата ефикасност, а со тоа да ја подобрите вашата продуктивност и да стекнете подобри резултати.

Развивање

Секој бизнис има свои специфични потреби. Ако вашиот софтвер има недостатоци, можеме да ви помогнеме да креирате решение за да ги задоволите сите ваши потреби, креирајќи custom applications и adds-ons од основата или опширно прилагодување, нашиот тим е посветен на вашиот долгорочен успех.

Имплементација

Анализата е столбот на секој успешен бизнис. Извлечете го максимумот од вашите деловни податоци со имплементирање на вистинските стратегии и алатки за известување и аналитика кои ќе ви помогнат да донесувате подобри деловни одлуки засновани на податоци.

Анализа и Извештаи

Аналитиката е столбот на секој успешен бизнис. Извлечете го максимумот од вашите деловни податоци со имплементирање на правилни стратегии за известување и аналитика и алатки кои ќе ви помогнат да донесувате подобри деловни одлуки засновани на податоци.

Карактеристики & Придобивки

Автоматизирање и Рационализирање на Деловни Процеси

Рачните процеси одземаат многу време и се склони кон човечки грешки и можат да создадат непријатности во вашето искуство со клиентите. Со ERP систем, сите ваши деловни процеси се стандардизирани, осигурувајќи дека тие се извршуваат ефикасно и прецизно секој пат. Автоматизирање на процесите е достапно низ различни одделенија, од сметководство и финансии до продажба и услуги на клиентите.

Автоматизацијата на процесите станува двојно корисна ако вашата компанија работи на повеќе локации или поделби, има глобални канцеларии или работи со продолжен синџир на снабдување. Може да се постават автоматски предупредувања за да ги информираат менаџерите за какви било исклучоци за да може проактивно да се решаваат проблемите. Современото ERP решение може да ги рационализира вашите операции и процеси на повеќе локации, со што ќе им олесни на компаниите да ги консолидираат и споделуваат информациите.

Овозможување Поголема Видливост и Соработка

Вашите вработени внесуваат податоци во различни апликации низ одделенијата или разменуваат податоци напред-назад помеѓу системите. Со ERP, податоците од сите ваши модули се во единствен систем. Податоците треба да се внесат само еднаш и се дистрибуираат до сите деловни единици. Ова го намалува времето потрошено за внесување податоци, ја подобрува точноста и ги намалува трошоците поврзани со грешки. На вашите вработени ќе им биде полесно да научат како подобро да користат едно решение наместо многу различни решенија.

Стандардизираниот систем за податоци обезбедува видливост низ одделенијата, со што компанијата работи поефикасно и им помага на вработените побрзо да ги исполнат барањата на клиентите. Со зголемување на ефикасноста, ERP системите ќе помогнат да се намалат оперативните трошоци. Целосниот проток на податоци е корисен и за менаџментот бидејќи тие можат побрзо да одговорат на новите барања и да решаваат помали проблеми пред тие да станат значајни проблеми.

Подобрување на Вкупните Перформанси

Приказ од 360 степени за тоа како функционира вашата компанија. Современиот ERP систем ви овозможува да ги визуелизирате вашите податоци во графикони и детални извештаи, за да ви помогне лесно да ги следите вашите финансиски перформанси преку вградени извештаи. Ова ви овозможува лесно да ги одредувате финансиските модели, да ги анализирате трендовите, да ги идентификувате областите на отпад и да го подобрите деловното планирање. Исто така, поедноставување на процесот на известување и намалување на грешките и рационализирање на затворањето на крајот на месецот.

Стратегија за Дигитална Трансформација и Консалтинг

Успешната дигитална трансформација не е само воведување нови технологии - туку и помагање да ги исполните вашите деловни цели и да постигнете поголема добивка.

Дигиталната трансформација треба да ја одразува културата на вашата компанија без да ги жртвувате процесите кои најдобро функционираат. Ни екако доверливи советници, сме тука да ве поддржиме и водиме низ вашата трансформација и да ви помогнеме да создадете агилен бизнис кој ќе напредува во дигиталниот свет кој брзо се развива.

Листата на клучни карактеристики продолжува…

Купувања

Управување со финансии

Човечки ресурси

Продажби

Факторирање

Е-Архива

Управување со проекти

Управување со залихи

вклучени услуги

Colpeo имплементација

Ние ќе го имплементираме Colpeo во вашата компанија и ќе ја прилагодиме околината за работа во вашите тимови. Ќе ви помогнеме да го организирате менаџментот и соработката благодарение на Swift.

Colpeo тренинг

Ние ќе го споделиме нашето практично искуство во соработка и градење база на знаење. Ќе спроведеме обука било каде - онлајн и офлајн.

Colpeo подршка

Ние ќе се погрижиме за вашите потреби и ќе одговориме на сите ваши прашања. Ќе и обезбедиме на вашата компанија највисока ефикасност на соработка и споделување знаење благодарение на можностите на софтверот Colpeo.

Подготвени сте да ја поедноставите вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.