за нас

Вашиот доверлив партнер за ИТ решенија

Високо квалификувани и искусни ИТ експерти кои работат на различни ИТ проекти и подобрување на деловното опкружување, посветени на соочување со предизвиците на бизнис заедницата и помагање во нивните секојдневни работни процеси.

Нашата Мисија

Нашата мисија е да им помогнеме на компаниите да ги надградат процесите во извршувањето на работните задачи, да се вклучат во денешната дигитална трансформација на операциите и да создадеме подготвена работна сила која ќе одговори на идните предизвици и позиционирање на светскиот пазар. Го споделуваме нашето искуство и знаење за посилни компании и супериорни тимови.

Нашата Визија

Нашата визија е да обезбедиме информациски решенија потребни за поефикасно следење на работните задачи, да одговориме на предизвиците кои доаѓаат од секојдневните обврски, да го олесниме патот до посакуваната цел преку постигнување поголем успех и подобри резултати.

Foxit во бројки

вработени

завршени & тековни проекти

постигнати ит сертификати

општествено одговорни проекти

години во бизнисот

индустрии што ги опслужуваме

Нашите Сакани Клиенти

Прикажи Повеќе

Прикажи Помалку

Сертификати

Quality Management System

Information Security Management Standard

IT Service Management Standard

Станете Член на Тимот на Foxit

Секогаш сме во потрага по најпаметните умови да се приклучат на нашиот тим