system integration

Знакот на Успехот

Спојувањето на системски, апликативен софтвер и хардверски модули во една кохезивна инфраструктура, ги носи сите делови кои работат како целина. Ефикасните, сигурни и исплатливи услуги се она што го одржува успешен бизнисот на нашите клиенти.

Што може да направиме за вас?

Вашите деловни операции може да добијат целосна транспарентност и автоматизација со спојување на податоците на компанијата и системите заедно. Користејќи различни типови на слоеви на среден софтвер помеѓу ИТ компонентите, ќе ја поедноставиме сложеноста на системите на кои им треба операции и поддршка.

Cloud Infrastructure Managed Services

Процес за соработка, вклучувајќи миграции, одржување и оптимизација преку сопствени планови за намалена сложеност и подобрена контрола на трошоците.

Security Infrastructure and architecture design

Дизајнирајте и испорачувајте ИТ-системи кои се прилагодени на вашата деловна стратегија со извршување на нови имплементации, надградби на системи, консолидација на сервери и платформи, како и дефинирање на сите слоеви во животниот циклус на апликацијата.

Disaster Recovery Services and design

Дизајнирање стратегии кои ги одржуваат деловните операции додека го одржуваат времето за закрепнување ниско ниво и обезбедуваат производи и услуги за време на нарушувачките настани.

System assessment & analysis

Собирање и категоризирање на клучните детали за вашите постоечки системи и анализа на најкраткиот пат до успехот.

Server, Storage and Network virtualization

Сакате да ги проширите ресурсите на вашиот центар за податоци на барање без значително да инвестирате во дополнителен хардвер? Можеме да ви помогнеме да го постигнете тоа.

IaaS, PaaS & SaaS

Нудиме приватни cloud услуги на нашите клиенти со флексибилност на компјутерските ресурси, управувана платформа базирана на cloud за развој и извршување на апликации, како и апликативен софтвер подготвен за употреба, хостиран во cloud.

подобрена ефикасност

Ајде да создадеме систем кој обезбедува

Автоматизација и зголемена продуктивност

Интегрираните системи ја зголемуваат ефикасноста на целиот работен тек преку овозможување централизирана контрола врз секојдневните процеси. Враќањето и обработката на податоците се многу полесни и пофлуидни со тоа што им овозможуваат на вработените да ги користат сите апликации и податоци што им се потребни од една локација.

Доверлива и точна дата

Одржување на сите одделенија на иста страница, веродостојни и точни податоци истовремено ажурирани низ сите компоненти на системот во реално време.

Донесување брзи одлуки

Добијте ги вистинските информации, од вистинскиот извор, во вистинскиот формат. Податоците повеќе не се расфрлани низ податочните силоси. Значи, за да извршите аналитика, не треба рачно да преземате и извезувате податоци за корисни деловни сознанија за побрзо да донесувате добри одлуки.

Ефективност на трошоците

Некои компании сметаат дека интеграцијата на системот е една од последните ставки во проектот. Тие треба да бидат внимателни, бидејќи реалните трошоци за системска интеграција може да бидат многу покомплицирани од тоа. Паметно дизајниран систем може да обезбеди заштеди во работењето и одржувањето во текот на целиот животен циклус.

Скалабилност

Користењето на посебни платформи за пресметување и складирање за секој потсистем бара огромно количество ресурси. Со нивна интеграција на пример со cloud технологии може да се постигне побрз раст и полесно управување.

Безбедност

Податоците се, и секогаш ќе бидат, ранливи. Употребата на помоќна безбедносна алатка или алгоритам може да помогне да се реши ова или да се сведат сите можности на минимум. Безбедноста на една платформа ќе биде многу полесна за контрола и управување.

процес

Така работиме чекор по чекор

Чекор 1

Прибирање на Барања

Соработка со одделот за ИТ и софтверските архитекти за да се осигура дека нивните потреби за интеграција се исполнети.

Чекор 2

Анализи

Нашите деловни аналитичари со своето долгогодишно искуство, ќе ја утврдат оперативната изводливост и ќе ја споделат визијата за конечниот резултат.

Чекор 3

Архитектура и Дизајн на Системска Интеграција

Детални нацрти кои го прикажуваат дизајнот за тоа како ќе се интегрираат различните системи без губење на податоци.

Step 5

Имплементација и Одржување

Наоѓање и поправка на сите грешки, верификација и детално тестирање, осигурувајќи дека системот работи беспрекорно и ефикасно.

Индустрии што ги опслужуваме:

Транспорт & Логистика

Финансии

Јавен Сектор

Здраство

Пазарна

Осигурителна

Транспорт & Логистика

Финансии

Јавен Сектор

Пазарна

Здраство

Осигурителна

Добијте пристап до врвните технологии

Изградете го вашиот производ со врвни и водечки технологии.

Подготвени сте да ја поедноставите вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.