Ефикасно Управување со Вашиот Транспорт

Комплетно решение за компании кои учествуваат во транспортните процеси, им овозможува споделување информации за време на извршувањето на задачите и увид во нивното работење.

Зошто Swift?

Зголемена Ефикасност & Продуктивност

Без ефикасен софтвер за управување со транспортот, на вработениот му требаат во просек 18 минути за да пронајде документ или да пристапи до информации за турата.

Безбедност на Податоците & Автоматска Резервна Копија

Најмалку 5% од податоците на компанијата се изгубени поради необезбеден пристап или непостоечка резервна копија на податоци! Со SWIFT вашите податоци се секогаш безбедни и редовно складирани.

Без Дополнителни Трошоци

Со користење на нашиот софтвер за управување со транспортот, нема да имате дополнителни трошоци за ИТ во вашата компанија. За само мала месечна претплата ги имате сите информации за вашиот бизнис брзо и веднаш.

Доверлив Партнер

Во своето 20-годишно постоење, SWIFT помина низ многу развојни циклуси. Ова ни овозможи да стекнеме искуство преку кое ги отстранивме сите слабости и ранливости и го направивме SWIFT најдоброто решение за вашиот транспорт.

Карактеристики & Придобивки

Едноставна подготовка / Испорака на Возилото

Автоматизирајте ги секојдневните процеси на креирање документи за возилата без напор, со само неколку кликања.

Овозможување лесно испраќање на повеќе истовремени товари со еден камион и автоматско генерирање на посебни фактури за секој клиент.

Едноставна Организација на Опремени Тури

Овозможување лесно испраќање на повеќе истовремени товари со еден камион и автоматско генерирање на посебни фактури за секој клиент.

Автоматизирајте ги секојдневните процеси на креирање документи за возилата без напор, со само неколку кликања.

Фактурирање и Следење

Генерирајте фактура за неколку секунди и испратете ja до клиентите. Брзо и лесно следете го статусот на реализација.

Автоматизирајте ги секојдневните процеси на креирање документи за возилата без напор, со само неколку кликања.

Ресурси и Eвиденција за Oдржување

Овозможување лесно испраќање на повеќе истовремени товари со еден камион и автоматско генерирање на посебни фактури за секој клиент.

Постојан увид во сите расположливи ресурси, како што се возилата, персоналот, опремата и нивната состојба.

Листата на клучни карактеристики продолжува…

Управување со возачи

Услуги за картички за гориво

Наплата и сметки

Услуги за патарини

Транспорт менаџмент

Анализа на приходи/профит

Планирање на транспорт

Управување со возен парк

вклучени услуги

Swift имплементација

Ние ќе го имплементираме Swift во вашата компанија и ќе ја прилагодиме околината за работа во вашите тимови. Ќе ви помогнеме да го организирате менаџментот и соработката благодарение на Swift.

Swift тренинг

Ние ќе го споделиме нашето практично искуство во соработка и градење база на знаење. Ќе спроведеме обука било каде - онлајн и офлајн.

Swift подршка

Ние ќе се погрижиме за вашите потреби и ќе одговориме на сите ваши прашања. Ќе и обезбедиме на вашата компанија највисока ефикасност на соработка и споделување знаење благодарение на можностите на софтверот Swift.

Подготвени сте да ја поедноставите вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.