IT consultancy 

Спроведување & поддршка на вашите одлуки

Нашиот тим користи најдобри практики за да ги оцени и оптимизира тековните процеси и стратегии на вашата организација. Зголемената продуктивност, ви заштедува време и пари.

Што може да направиме за вас?

Project Management

Секоја организација, па дури и нејзините внатрешни делови, се однесува и функционира различно. Ова е причината зошто успешното управување со проектот може да биде предизвик. Ние обезбедуваме експертиза за различни пристапи, традиционални, агилни или хибридни.

Architecture Advisory

Помош при транзицијата од застарени и неефикасни ИТ системи кон модерна инфраструктура што ја рационализира испораката и усвојувањето на нови технологии во вашата деловна стратегија.

IT Strategy Consulting

Имплементацијата на нови технологии ја држи вашата конкуренција подалеку и ги задоволува барањата на современите корисници. Нашите услуги ќе ви помогнат да одржувате баланс помеѓу новата технологија и конзистентната испорака на висококвалитетни ИТ производи.

Business Process Consulting

Постигнувањето на организациските цели е спас на секој бизнис, а неговиот успех е одреден од деловните процеси што се во тек. Консалтингот за деловни процеси може да ги намали вашите трошоци за 30%.

Application Portfolio Consulting

Длабоко анализирајте го користењето на вашиот бизнис и вработените на постоечките софтверски решенија за претпријатија. Потоа, обезбедете препорачани интеграции, оптимизации или нови нешта усогласени со вашата стратегија.

Innovations

Со нашите нови иновации, можете континуирано да ја реализирате деловната вредност со агилност и брзина.

бенефити

Ајде да изградиме апликација која

Ги намалува неуспесите на проектот

Лошата деловна анализа и слабото управување со проекти ќе резултираат со 3 пати повеќе неуспеси на проекти наспроти успеси.

Заштедува пари и време

Ако се соочите со проблем во испораката на ИТ решение, трошоците веројатно ќе се зголемат, а со тоа ќе се намали профитот. Зголемете ги приходите без зголемен број на вработени.

Ве ажурира со најновите трендови

Бидете подготвени за промена на трендовите во технологијата за да ги оптимизирате решенијата погодни за вашиот бизнис и да се движите пред вашата конкуренција.

Ја подобрува продуктивноста

Идентификување на вистинските точки за автоматизирање на вашите деловни процеси и редизајнирање на работните текови за да се минимизираат идните општи трошоци.

Обезбедува стручна помош

Искусен тим кој ќе ви помогне да ги автоматизирате и дигитализирате процесите и да ги имплементирате најновите технологии.

процес

Така работиме чекор по чекор

Чекор 1

Проценки и анализи

Проценете ги проблемите во процесите и работните текови за време на работата и спроведете анализа.

Чекор 2

Идентификација на стратегијата

Врз основа на анализата, дизајнирајте патоказ кој ќе ви помогне да ја оптимизирате вашата деловна стратегија.

Чекор 3

Изведба и испорака

Обезбедете услуги со силно влијание што ќе се потпираат на соработката помеѓу нашите тимови и ќе ги надминат очекуваните резултати.

Чекор 4

Следење и подобрувања

Препорака на чекори за идни подобрувања, како и помош при имплементацијата.

Индустрии што ги опслужуваме:

Транспорт & Логистика

Финансии

Јавен Сектор

Здраство

Пазарна

Осигурителна

Транспорт & Логистика

Финансии

Јавен Сектор

Пазарна

Здраство

Осигурителна

Подготвени сте да ја поедноставите вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.