Менаџмент за Дигитален Заем Воден од Паметни Одлуки

Моќна модуларна алатка за финансиските институции која им помага да се разликуваат, да обезбедат најдобро можно искуство на клиентите и во исто време да ги зголемат нивните портфолија.

Зошто Platino?

Зголемена Ефикасност

Скоро 2/3 од сите финансиски институции ја имаат својата ефикасност како врвен предизвик во секојдневните задачи. Следете ги сите ваши процеси со поефикасен и рационализиран работен тек на заемот.

Безбедност на Податоците & Автоматска Резервна Копија

Најмалку 10% од податоците на компанијата се изгубени поради необезбеден пристап или непостоечка резервна копија на податоци! Со користење на PLATINO, се грижиме вашите податоци да бидат секогаш безбедни и редовно складирани.

Паметни Увиди

PLATINO ви дава сознанија за можностите за вкрстена продажба, заеми изложени на ризик, онлајн апликации за заеми и повеќе, со што се забрзува целокупниот процес на работа додека ве одржува усогласени со политиките за заем.

Подршка & Доверба

Повеќе од 10 години, PLATINO се подобрува низ многу развојни циклуси за да одговара и да ги следи прописите и новата технологија. Заедно со својата посветена поддршка, сег таа Platino е докажана и доверлива платформа и така ќе остане во иднина.

Карактеристики & Придобивки

Лако кредитирање

Автоматизираните процеси нудат одлично искуство за позајмување со завршување на процесот на аплицирање онлајн.

Оперативно, протокот на плаќања, проверките на доверливоста, генерирањето извештаи, пресметката на ризиците и многу повеќе се навистина брзи и едноставни за управување.

Раст на Портфолио

Пријателското искуство и увидите за брзо одлучување ќе овозможат побрз и попрофитабилен раст на вашето деловно портфолио.

Поединци и бизниси сакаат средства брзо и лесно. PLATINO обезбедува побрз пресврт и попрофитабилни зделки.

Безбедна и Секогаш Регулаторна Усогласеност

Со соодветни и докажани контроли како што се автентикација, контрола на пристап, проверка на интегритет, безбедно бришење и многу повеќе, работниот тек во управувањето со животниот циклус на заемот обезбедува заштита и безбедност на сите податоци.

Рака под рака, секое регулативно барање за усогласеност и финансии е навремено имплементирано и интегрирано.

Анализа во Реално Време

PLATINO нуди целосен приказ на перформансите на бизнисот. Ова е клучно во анализата и секогаш ве придвижува нагоре.

Добивањето информации во реално време за однесувањето на клиентите, ризичните сметки и обработката на апликациите ќе ве држи на врвот на конкуренцијата со преземање на правилни проактивни мерки.

Листата на клучни карактеристики продолжува…

Обезбедувања

Лесно управување со документи

Наплата на долгови

Калкулатори

Факторирање

Интерконекции

Управување со средства

Автоматско книговодство

вклучени услуги

Platino имплементација

Ние ќе го имплементираме Platino во вашата компанија и ќе ја прилагодиме околината за работа во вашите тимови. Ќе ви помогнеме да го организирате менаџментот и соработката благодарение на Platino.

Platino тренинг

Ние ќе го споделиме нашето практично искуство во соработка и градење база на знаење. Ќе спроведеме обука било каде - онлајн и офлајн.

Platino подршка

Ние ќе се погрижиме за вашите потреби и ќе одговориме на сите ваши прашања. Ќе и обезбедиме на вашата компанија највисока ефикасност на соработка и споделување знаење благодарение на можностите на софтверот Platino.

Подготвени сте да ја поедноставите вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.