кариери

Станете Член на Тимот на Foxit

Секогаш сме во потрага по најпаметните умови да се приклучат на нашиот тим. Нашите барања се високи, но вие изгледате подготвени да го прифатите предизвикот.

Работни Позиции & Практиканти

Погледнете ги нашите слободни работни места во моментот. Не ја пропуштајте вашата шанса да се придружите на нашиот тим и да изградите производи кои помагаат во подобрување на живото на луѓето.

Пракса

Тип: Полно Работно Време
Локација: Скопје / Прилеп